Goldstein

Vis stort billede
Goldstein

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

“Med Gereon Raths tredje sag er Kutscher rykket op i den øverste liga af tyske spændingsforfattere.” Kölner Stadt-Anzeiger om GOLDSTEIN.

Berlin 1931: To hjemløse unge, Benny og Alexandra, går ind i byens prægtigste indkøbstempel KaDeWe for at stjæle smykker og ure. Men det går frygtelig galt, og Alexandra må nøjes med at være tilskuer, da Benny styrter i døden – måske som offer for vold fra en politimand. Fra det tidspunkt bliver hun jaget.

Et andet sted i byen sidder kriminalkommissær Gereon Rath og keder sig. Han har fået til opgave at vervåge den jødisk-amerikanske gangster Abraham Goldstein, som er ankommet til Berlin og har indlogeret sig på det fornemme Hotel Excelsior. Men Goldstein er tilsyneladende from som et lam.

Samtidig bliver Rath af underverdensbossen Johann Marlow tvunget til at betale en gammel gæld og foretage en privat efterforskning: Bandelederen Røde Hugo, som er chef for en af Berlins notoriske forbryderforeninger, Berolina, er forsvundet. Uden at ville det lander Rath mellem fronterne i en eskalerende bandekrig.

Og så er der Charly Ritter, Gereon Raths endnu-ikke-forlovede, som er blevet juridisk praktikant ved domhuset i Lichtenberg. Da Charly tilfældigt møder vidnet til dødsfaldet i KaDeWe og lader hende undslippe sin varetægt, kommer Charlys sag i karambolage med Gereons. Samtidig er Goldstein undsluppet politiets overvågning og har tilsyneladende skaffet sig en pistol. Og pludselig keder Rath sig ikke længere …

GOLDSTEIN er tredje selvstændige bind i Volker Kutschers historiske krimiserie om førkrigstidens Berlin. Tidligere udkom DEN VÅDE FISK og DEN STUMME DØD.

"Er så medrivende fortalt, at man nærmest sluger de 619 sider i et stræk." ***** Jyllands-Posten om Den stumme død.

"Simpelthen underholdende historieundervisning på højt niveau." ****** Jyllands-Posten om Den våde fisk

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Volker Kutscher
Sideantal: 600
Sprog: Dansk
Originaltitel: Goldstein
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Hanne Lund
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Lindhardt & Ringhof
Udgivelsesdato: 28 Feb 2013
Oplagsdato: 28 Feb 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771220759

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Goldstein Lindhardt & Ringhof