Gøgens varsel PB

Vis stort billede
Gøgens varsel PB

69,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

I et roligt boligkvarter har Maria endelig fundet drømmehuset til hende, manden Tobias og deres datter Alma. Alt er idyl, men fundamentet under deres drømmetilværelse rystes pludselig, da den barske sandhed om husets tidligere beboere – en politimand og hans hustru – bliver kendt. Maria begynder at kradse i overfladen af historien, men er ikke forberedt på den frygtelige virkelighed, der gemmer sig bag facaden. Mens hun bliver mere og mere besat af historien, begynder ægteparrets forhold at tage en dramatisk drejning.

Samtidig står anklageren Madeleine Edwards over for nogle nye udfordringer, både i retten og i hjemmet. Hendes datter savner sin hårdtarbejdende mor, men et mystisk dødsfald, et æresdrab, kræver pludselig Madeleines fulde opmærksomhed.

I spændingsromanen Gøgens varsel tager Katarina Wennstam igen fat i vold og overgreb mod kvinder. Hun beskriver et af samfundets dybeste og mest tabubelagte emner.

Wennstams plot udforsker grænser for selvtægt og diskuterer retssamfundets opfattelse af samme på en måde, der udfordrer læseren. - Weekendavisen

Læs den. Den er fremragende. - Holstebro Onsdag

Med en følelsesmæssig rutsjetur i klar erindring anbefales Wennstams ret så smittende indignation på det varmeste. 5 hjerter - Politiken

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Katarina Wennstam
Sideantal: 520
Sprog: Dansk
Originalsprog: Svensk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: Peoples Press
Bredde: 142 mm
Højde: 215 mm
Dybde: 38 mm
Vægt: 539 g
Udgivelsesdato: 04 May 2011
Oplagsdato: 04 May 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771083750

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk

Gøgens varsel PB Peoples Press