Glaslegemer, bd. 1

Vis stort billede Tilføj
Glaslegemer, bd. 1

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

En bølge af selvmord skyller over Sverige. Rundt om i landet tager unge mennesker livet af sig selv på de mest makabre måder. Fælles for dem er, at de er store fans af enmandsbandet Hunger og i selve dødsøjeblikket lyttede til bandets musik, optaget på gamle kassettebånd. Hunger lever sit eget liv et eller andet sted i samfundets periferi og tilbringer dagene med at arrangere hemmelige koncerter og komponere de unges dødsmusik på bestilling. Vanja på 16 år har også bestilt et bånd fra Hunger. Hun føler sig ensom, misforstået, skærer i sig selv og er generelt bare træt af det hele.

Kriminalkommisær Jens Hurtig efterforsker de usædvanligt brutale og sørgelige selvmord. Hvem er denne Hunger? Samtidig bliver der begået nogle mord på velrespekterede ældre mænd, som umiddelbart ikke bliver sat i forbindelse med Hunger, men i takt med at sagen oprulles, viser der sig at være en sammenhæng, og at Jens Hurtig pludselig er lige lovlig tæt på begivenhederne.

GLASLEGEMER handler om et ekstremt undergrundsmiljø, om hvad høje ambitioner og drømme om gennembrud kan gøre ved mennesker - uanset om det er musikeren, kunstneren eller forfatteren.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Erik Axl Sund
Sideantal: 389
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Lindhardt Og Ringhof
Bredde: 153 mm
Højde: 227 mm
Dybde: 34 mm
Vægt: 694 g
Udgivelsesdato: 08 Mar 2015
Oplagsdato: 08 Mar 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788711330685

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Glaslegemer, bd. 1 Lindhardt Og Ringhof