Giv mig dine øjne

Vis stort billede Tilføj
Giv mig dine øjne

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Skandinavisk litteraturprofessors første krimi
Litteraturprofessor og digter Torsten Pettersson sendte sit første krimimanuskript anonymt til forlaget. Manuskriptet vandt sølv i forlagets krimikonkurrence, uden at juryen kendte forfatterens identitet. Vurderingen lød, at denne historie kunne konkurrere med de svenske bestsellere inden for krimigenren.
En kvinde går alene hjem en oktoberaften. Nogen nærmer sig bagfra. Næste morgen findes hun kvalt og afklædt på en parksti. Hendes øjne er skåret ud, og bogstavet A er ridset ind i hendes maveskind. Kriminalkommissær Harald Lindmark og hans nye kollega og specialist i seriemord, Sonja Alder, indleder efterforskningen. De har ingen spor at gå efter, før endnu et lig uden øjne dukker op. Er en bestialsk seriemorder løs i den idylliske by Forshälla?
Giv mig dine øjneer en raffineret krimi, der bliver mere og mere urovækkende, jo mere efterforskerne vikles ind i sagen. Plottet og den autentiske indsigt i efterforskningsarbejde, kernekraft og menneskehandel tager læseren med dybt ind i en psykologisk og filosofisk udforskning af de mørkeste afkroge af menneskesindet.
Torsten Pettersson er født i Åbo i Finland og er litteraturprofessor ved Uppsala universitet i Sverige. Hans bøger er kendt for deres lyriske stil og omhyggeligt beskrevne karakterer. Efter mange andre udgivelser er i hans første krimi. Den er udkommet på adskillige sprog.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Torsten Pettersson
Sideantal: 415
Sprog: Dansk
Originaltitel: Ge mig dina ögon
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Niklas Nyman Holdgaard
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Turbine
Udgivelsesdato: 17 Sep 2012
Oplagsdato: 17 Sep 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770909020

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Giv mig dine øjne Turbine