Genfærdets anatomi

Vis stort billede
Genfærdets anatomi

349,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

1786, Jerusalem College, Cambridge
Der går rygter om, at Sylvia Whichcotes genfærd er begyndt at hjemsøge Jerusalem College, siden den sindsforstyrrede studerende Frank Oldershaw efter sigende har set den døde kvinde strejfe om på kollegiet.
Lady Anne Oldershaw vil gøre alt for at redde sin søns navn og rygte og ansætter en mand til at undersøge sagen: John Holdsworth, forfatteren til bogen Genfærdets anatomi – en skarpsindig redegørelse for, hvorfor ånder og spøgelser er vrangforestillinger og intet andet. Hans ankomst til Cambridge bringer forstyrrelse i tingenes tilstand, da han får indblik i en verden gennemsyret af privilegier og misbrug, og hvor den skumle Helligåndsklub styrer livet på kollegiet langt mere effektivt, end rektoren, dr. Carbury, nogensinde vil komme til.
Og da Holdsworth opdager, at han selv er hjemsøgt – ikke alene af sin afdøde hustru, Maria, men også af Elinor, den særdeles levende rektorfrue
– er hans skæbne beseglet.
'Genfærdets anatomi' er en mageløs gotisk roman, som får det til at risle koldt ned ad ryggen på læseren, samtidig med at den virker besnærende med sin lette elegance.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Andrew Taylor
Sideantal: 382
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Joyce Grosswiler
Originaltitel: The Anatomy of Ghosts
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Ib Poulsen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Klim
Bredde: 156 mm
Højde: 226 mm
Dybde: 30 mm
Vægt: 721 g
Udgivelsesdato: 12 May 2011
Oplagsdato: 12 May 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788779558281

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk