Galveston (Storskrift)

Galveston (Storskrift) Forstør

699,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Storskrift
1 bind

Galveston er en perle af en krimifortælling skrevet af manden, der skabte og producerede den internationalt berømmede HBO -serie True Detective .

Det er en mørk, men også livsbekræftende roman om det usandsynlige venskab mellem en dødsdømt gangsterhåndlanger og en purung kvinde, der har fået en usædvanlig hård start i livet.

De to møder hinanden, den dag Ray Cady har fået at vide, at han har uhelbredelig lungekræft. Samme dag skyder han sig ud af et baghold, der er sat op af hans egen boss, og som det ikke var meningen, han skulle overleve. Den eneste anden, der overlever skyderiet er den unge prostituerede Rocky.

Rocky og Ray flygter sammen i en gammel pickup med retning mod Galveston, Texas. Men også med retning direkte ind i begges fortid og mod en meget uvis fremtid.

Nic Pizzolatto debuterede som krimiforfatter i 2010 med denne roman, der på mange måder minder om stilen i True Detective . En lavmælt fortælling, der langsomt udfolder sig og foregår på flere tidsniveauer. Forfatteren kommer til Danmark i midten af august i forbindelse med promoveringen af anden sæson af True Detective-serien.

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Nic Pizzolatto
Sideantal: 376
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Christian Hvid
Originaltitel: Galveston
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Jakob Levinsen
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: Klim
Bredde: 144 mm
Højde: 216 mm
Dybde: 26 mm
Vægt: 532 g
Udgivelsesdato: 20 May 2015
Oplagsdato: 20 May 2015
Varefakta
Reference

b-9788771295573

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

Galveston (Storskrift) Klim