Fyrmesterens datter

Reduced price!
Vis stort billede
Fyrmesterens datter

119,96 kr

-20%

149,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Sidste varer på lager.

På den lille ø Hamneskär uden for Marstrand ved Göteborg arbejder man ihærdigt på at få alt gjort klar til det nye turist- og konferenceanlæg. Det tidligere fyrpersonales gamle hjem skal friskes op, og fyret Pater Noster fra 1868 skal tilbage på sin oprindelige plads.

Det er april måned, og indvielsen nærmer sig. To polske murere er i færd med at re parere den inderste væg i fyrmesterboligens forrådskælder, da de får en meget ubehagelig overraskelse. Væggen giver pludselig efter, og i rummet bagved ligger resterne af en mand. Kroppen er velbevaret, men har efter alt at dømme ligget der længe.

Karin Adler, der er ansat ved kriminalpolitiet i Göteborg bliver sat på sagen. Til at begynde med har hun ikke meget at gå efter andet end en liste over forsvundne personer og en vielsesring. Samtidig er Karins forhold til kæresten Göran ved at gå i opløsning, og hendes samarbejde med den påståelige kollega Folke er på bristepunktet.

Mystikken om den døde mand synes uigennemtrængelig – hvem er han, og hvorfor er han muret inde? Liget viser sig at være 45 år gammelt, og i små bidder får vi serveret en tragisk kærlighedshistorie med rødder tilbage i tresserne og til anden verdenskrig.

Fyrmesterens datter er første bind i en ny svensk krimiserie med Karin Adler som hovedperson.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Rosman / Ann
Sideantal: 332
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Nic Oxby
Originaltitel: Fyrmästerens dotter
Originalsprog: Svensk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Rikke Toft
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Forlaget Punktum Aps
Udgivelsesdato: 19 May 2010
Oplagsdato: 19 May 2010
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792621108

Udgivelsesår

2009

Sprog

Dansk

Fyrmesterens datter Forlaget Punktum Aps