Fyrmesteren

Vis stort billede
Fyrmesteren

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Det siges, at de døde hjemsøger Gråskär, en lille ø ud for Fjällbacka. I folkemunde kaldes øen for Spøgelsesøen og har altid været omgærdet af dunkle rygter og forbundet med mysterier.

Det kan man ikke sige om Mats Sverin, kommunens økonomiansvarlige. Han er umiddelbart et helt igennem venligt og vellidt menneske uden noget at skjule. Men da han pludselig findes myrdet i sin lejlighed, skudt gennem baghovedet, begynder Patrik Hedström og resten afTanumshede Politi at kortlægge Mats’ liv. Og det viser sig at rummeflere mysterier:

Hvorfor forlod han sit arbejde på krisecenteret i Göteborg over hals og hoved for at flytte til sin barndoms Fjällbacka? Hvad var det, han vidste om projektet med at genopbygge det gamle badehotel? Og er det blot et tilfælde, at Mats’ ungdomskærlighed Annie er vendt tilbage? Annie og hendes søn er flyttet ind i Fyret på Spøgelsesøen, hvor hendes familie har boet gennem flere generationer. Dér, hvor de døde taler.

FYRMESTEREN er Camilla Läckbergs syvende bind i krimiserien omforfatteren Erica Falck og politimanden Patrik Hedström.

”Jeg sluger nærmest den syvende bog. FYRMESTEREN er Camilla Läckbergs hidtil bedste bog … en rigtig medrivende kriminalroman.” Dagens Nyheter

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Camilla Läckberg
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 3
Udgave: 1
Udgiver: Peoples Press
Bredde: 163 mm
Højde: 235 mm
Dybde: 33 mm
Vægt: 720 g
Udgivelsesdato: 23 Mar 2011
Oplagsdato: 28 Nov 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771081008

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk