Fortidens synder

Vis stort billede
Fortidens synder

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage
Politiassistent Liv Moretti kommer på sin første opgave som fast medlem af NEC’s specialenhed, da politiet i Sønderborg gør et makabert fund på et militært øvelsesområde. Begravet i kældergulvet i et forladt hus finder man et parteret lig.

Da det viser sig, at afdøde er albino, identificeres han hurtigtsom en flygtning fra Eksjugoslavien, der har slået sig ned som læge i byen, men derefter står man på bar bund. Der er ingen brugbare spor, hverken på gerningsstedet eller i hans fortid, og den lokale kaserne, hvor liget blev fundet, afviser fra starten, at sagen har noget med dem at gøre.

Først da et tip fra offentligheden afslører, hvor afdøde har tilbragt sin sidste aften, får politiet noget at gå efter. For da Liv Moretti forfølger det nye spor, viser det sig, at han i al hemmelighed har været dybt engageret i et meget kontroversielt projekt.

Fortidens synder er andet, selvstændige bind i serien om politiassistent Liv Morettis arbejde som efterforsker i den specialenhed under NEC, som assisterer lokale politikredse i sager om personkriminalitet af særlig farlig karakter.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Therese Philipsen
Sideantal: 366
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: People´S Press
Bredde: 145 mm
Højde: 218 mm
Dybde: 28 mm
Vægt: 521 g
Udgivelsesdato: 22 Jun 2011
Oplagsdato: 22 Jun 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770558709

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk

Fortidens synder People´S Press