Fortidens døde

Vis stort billede Tilføj
Fortidens døde

169,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-4 hverdage

Ingen kan lide ’Klagerne’ – de politifolk, som har til opgave at undersøge andre politifolk. 'Complaints and Conduct Department' hedder afdelingen i Edinburgh, der er politiets specialenhed for interne affærer.
Malcolm Fox og hans gruppe bliver sendt til den lille flække Kirkcaldy i Fife for at undersøge anklager om, hvorvidt kolleger til den dømte politimand Paul Carter har dækket over ham. Carter blev i sin tid angivet af sin egen onkel og derefter dømt for at have udnyttet en prostitueret. Han står nu til løsladelse, og ingen i byen er glade for at rippe op i gamle sår. Hvad der skulle have være en ligetil opgave, bliver hurtigt kompliceret af nye sammensværgelser og løgne.
Og alt går fra skidt til værre, da en mand bliver fundet skudt med en pistol, der slet ikke burde eksistere. En pistol, der har forbindelse til de skotske separatisters væbnede uafhængighedskamp og et gammelt, brutalt mord i 1985.
Det er Fox’s pligt at grave sandheden frem, selvom han er oppe mod magtfulde kræfter, der er villige til at bruge alle midler.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Ian Rankin
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Joyce Grosswiler
Originaltitel: The impossible dead
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Søren K. Barsøe
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Klim
Bredde: 158 mm
Højde: 231 mm
Dybde: 34 mm
Vægt: 731 g
Serie: Malcom Fox
Udgivelsesdato: 30 Aug 2012
Oplagsdato: 30 Aug 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788779559806

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk