Forsvundet

Vis stort billede
Forsvundet

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Myron Bolitar har ikke haft kontakt med sin tidligere kæreste Terese, siden hun forsvandt uden et ord 10 år tidligere. Derfor bliver han temmelig overrasket, da hun en morgen desperat ringer fra Paris for at få ham til at hjælpe sig med et stort problem; hendes tidligere mand, Rick, er forsvundet under mystiske omstændigheder.

Myron tager efter lidt tøven til Paris, men inden de når at begynde deres søgen efter Rick, bliver de arresteret af det franske politi. Det viser sig, at han er blevet myrdet, og Terese er politiets hovedmistænkte. På mordstedet er der nemlig fundet dna, som tilsyneladende tilhører Terese og Ricks datter – en datter, som er død mange år tidligere.

Intet er, hvad det ser ud til. Myron og Terese må i et hæsblæsende tempo kæmpe for at holde sig ude af en ukendt snigmorders skudlinje og for hele tiden at være et skridt foran Homeland Security, Interpol og Mossad. De går til den yderste grænse for at opklare, hvad der er i virkeligheden skete med Tereses datter og for at afdække et grusomt plot med globale konsekvenser.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Harlan Coben
Sideantal: 446
Sprog: Dansk
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Lindhardt Og Ringhof
Udgivelsesdato: 28 Apr 2010
Oplagsdato: 28 Sep 2010
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788711423844

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk

Forsvundet Lindhardt Og Ringhof