Forlad os vor skyld

Vis stort billede Tilføj
Forlad os vor skyld

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.


Den 34-årige kriminalassistent Elizabeth Black befrier på egen hånd en ung pige fra den bygning, hvor hun i nogle døgn har været holdt fanget. De to mænd, der har forbrudt sig mod pigen, bliver skudt og dør. Men der er ting i Elizabeths fremstilling af forløbet, som får hendes overordnede i politiet til at indlede en undersøgelse af sagen.
Samtidig bliver Elizabeths kollega, Adrian Wall, løsladt efter tretten år i fængsel. Udenfor venter sønnen af den kvinde, Adrian blev dømt for at have myrdet. Drengen Gideon viser sig dog at være Adrians mindste problem. For umiddelbart efter hans løsladelse bliver endnu en kvinde fundet død under lignende omstændigheder og i den samme forladte kirke, hvor man i sin tid fandt liget af Gideons mor. Elizabeth og Adrian trækkes ind i en højspændt og nervepirrende historie, hvor der rippes op i fortidens hemmeligheder og bedrag, og hvor intet er, som det ser ud til.
Forlad os vor skyld
er en stærk og atmosfæremættet psykologisk thriller af en af USAs bedste krimiforfattere.
John Hart arbejdede som forsvarsadvokat, inden han blev fuldtidsforfatter. Han debuterede med Et spind af løgne (2007). Herefter fulgte Rødt vand (2008), Det sidste barn (2009) og Jernhuset (2011). Hans bøger er udkommet på 30 sprog, og han er flere gange blevet tildelt USA's fornemste krimipris, The Edgar Award.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: John Hart
Sideantal: 496
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: Jon Asgeir
Omslagsgrafiker: Jon Asgeir
Originaltitel: Redemption Road
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Ingeborg Christensen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Hr. Ferdinand
Bredde: 154 mm
Højde: 227 mm
Dybde: 34 mm
Vægt: 679 g
Udgivelsesdato: 03 May 2016
Oplagsdato: 03 May 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793323360

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

Forlad os vor skyld Hr. Ferdinand