Forkynderen

Vis stort billede
Forkynderen

199,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

To myrdede kvinder, to hemmelige liv, et chokerende psykologisk spil.

Thorkild Christensen er præst i den lille landsby Roslinge, og en morgen findes hans kone, Karen, myrdet. Hendes død sender ham på opdagelse gennem hendes liv – et liv, som han hurtigt indser, han overhovedet ikke kender noget til. Da Frank Andersens søster, enspænderen Sanne, også bliver myrdet, forsøger Frank at finde ud af hvem hans søster egentlig var. Han opdager dimensioner, han ikke var klar over hun havde, og han fortæres af tanken om hævn.

Thea Krogh er kriminalinspektøren, der forsøger at optrævle mysteriet om de to mord. Hun fordyber sig i sagen og landsbylivet, men sandheden bliver ved med at være lige uden for rækkevidde. Hvad er det, hun ikke kan få øje på? Er der en forbindelse mellem de to mord og i så fald, hvad går dette dødelige spil ud på?

Forkynderen udforsker kærlighed, skyld, skam og tilgivelse, landsbylivet, sammenholdet og ensomheden. Den udforsker, hvordan en fortælling kan have indflydelse på et menneskes liv; hvordan vi ser os selv, hvordan andre ser os, om vi overhovedet virkelig kender hinanden, og om hvordan det er muligt at miste forbindelsen til nogen, som vi ser hver eneste dag.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Sander Jakobsen
Sideantal: 382
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: Henry Steadman
Omslagsgrafiker: Henrik Koitzsch
Originaltitel: Forkynderen
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Punktum
Udgivelsesdato: 31 Oct 2013
Oplagsdato: 17 Nov 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793079007

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk