Forhærdede tidselgemytter - Minikrimi

Vis stort billede
Forhærdede tidselgemytter - Minikrimi

99,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Bitter mandel midt i julefreden

Minikrimi fra en af Danmarks bedste krimiforfattere

Michael hader sit job som kirketjener i Lukaskirken, for miljøet er en stor hvepserede af intriger og magtkampe, anført af sognepræsten Eske Abild der er optændt af begær efter at blive valgt som biskop, og som gerne vil af med Michael. Da Michael opdager at Abild holder mærkelige seancer i kirkens underjordiske krypt, begiver han sig en sen aften derned for at gribe præsten på fersk gerning. Et forfærdende syn møder ham da han åbner døren til krypten: Den unge hjælpepræst Sune Storm står med et kæmpestort bronzekrucifiks i hånden, smurt ind i blod langt op ad armen. Og foran alteret ligger Eske Abild med knust kranium. Den pigeglade vicepolitiinspektør Rolf Greve sættes på sagen, der er mere speget end som så.

Med vid og bid og skøn humor skildrer Gretelise Holm et kirkeligt miljø der under den fromme overflade er befolket af karriereliderlige og reaktionære præster, der principielt er imod kvindelige præster, og sjældent selv tror på den gud hvis eksistens de forkynder hver søndag.

Gretelise Holm (1946) er en af vores bedste og mest læste krimiforfattere. Hendes krimiserie om den midaldrende journalist Karin Sommer ( Paranoia, Robinson-mordene, Under fuld bedøvelse og Nedtælling til mord ) er kommet i mange oplag og solgt til adskillige lande.

NB! Lille hardbackformat, med rød splash

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Gretelise Holm
Sideantal: 240
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Harvey Macaulay/Imperiet
Originaltitel: Forhærdede tidselgemytter
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: C & K Forlag
Bredde: 106 mm
Højde: 151 mm
Dybde: 20 mm
Vægt: 194 g
Udgivelsesdato: 03 Nov 2009
Oplagsdato: 30 Nov 2009
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792523013

Udgivelsesår

2009

Sprog

Dansk

Forhærdede tidselgemytter - Minikrimi C & K Forlag