Forbryder (stor pb)

Vis stort billede Tilføj
Forbryder (stor pb)

69,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Glæd jer – Slaughter er i topform!


Ny fremragende Slaugter-krimi med Sara Linton og Will Trent.
Slaughters nyeste krimi er en beretning om kærlighed, loyalitet og mord. Den strækker sig over fyrre år og omfatter to uhyggeligt ens mordsager og en god mands dybeste hemmelighed.
Will Trent er forelsket og begynder så småt at lægge sin plagede fortid bag sig. Men så forsvinder en lokal universitetsstuderende, og Will bliver af en eller anden mærkelig grund holdt væk fra efterforskningen af sin chef, Amanda Wagner. Will kan ikke gennemskue Amandas grund, før de to i bogstavelig forstand støder sammen i et forladt børnehjem, som de begge har opsøgt af vidt forskellige grunde. Årtier tidligere – mens Wills far var fængslet for mord – var dette hans hjem.
Fyrre år tidligere, da Amanda tog de første skridt ind i den mandsdominerede verden, der udgør Atalanta Politi Distrikt, var en af hendes første sager efterforskningen af en brutal forbrydelse, der havde fundet sted i et af byens hårdest belastede kvarterer. Amanda og hendes partner, Evelyn, var de eneste der virkede interesseret i at forbryderen blev pågrebet og anholdt.
Nu er sagen der var indledningen på Amandas karriere pludselig dukket op til overfladen igen, flettet sammen med mysteriet om Wills fødsel og herkomst. De to ukulelige efterforskere må hver især stå ansigt til ansigt med fortidens dæmoner, hvis de vil afværge at en endnu værre rædsel slipper løs.
Troværdige personer, intens atmosfære og fascinerende spænding – Forbryder er Slaughters hidtil stærkeste og mest bevægende bog.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Karin Slaughter
Sideantal: 496
Sprog: Dansk
Originaltitel: Criminal
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Paperback
Oversætter: Henrik Enemark Sørensen
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: Hr. Ferdinand
Bredde: 151 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 30 mm
Vægt: 518 g
Udgivelsesdato: 02 Mar 2013
Oplagsdato: 02 Mar 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792845559

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Forbryder (stor pb) Hr. Ferdinand