Forårsblæst over Havana

Vis stort billede
Forårsblæst over Havana

99,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

”Verdensklasselitteratur” Weekendavisen

" Leonardo Padura s krimier om Cuba på vrangen, set gennem den sørgmodige kriminalkommissær Condes øjne, er godt på vej til at blive nutidsklassikere i genren." Politiken

I de blæsende cubanske forårsdage, hvor de varme sydlige Cuaresma vinde rammer øen, får kriminalkommissær Mario Conde overdraget ansvaret for en vanskelig efterforskningsopgave.

En kvindelig kemiprofessor, fra det samme universitet i Havana som Conde år forinden havde studeret på, er fundet myrdet i sin lejlighed. I stuen findes der spor af marihuana. Kvinden havde en pletfri akademisk karrierer, men under efterforskningen støder Conde et samfund i begyndende forfald, hvor narko og svindel afslører en mørk side af det nutidige Cuba.

Sideløbende forelsker Conde sig i en smuk og uimodståelig kvinde. Og ved siden af efterforskningsarbejdet lever Conde sorgløse og lykkelige dage uden at gøre sig den mindste forestilling om udfaldet af dette intense kærlighedsforhold.

De fire bøger i Havana-kvartetten, hvoraf Forårsblæst over Havana er den anden, tegner et bredt anlagt billede af nutidens Cuba. Bøgerne kan læses uafhængigt af hinanden.

"Padura i topform. Hans sans for sprog og skæbner udgør stadig noget af det ypperste krimigenren kan præstere." Information

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Leonardo Padura
Sideantal: 250
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: John Ovesen
Originaltitel: Vientos de cuaresma
Originalsprog: Spansk
Produktvariant: Paperback
Oversætter: Peer Sibast
Oplag: 1
Udgave: 3
Udgiver: Lindhardt & Ringhof
Udgivelsesdato: 09 Jun 2010
Oplagsdato: 09 Jun 2010
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788791959813

Udgivelsesår

2008

Sprog

Dansk

Forårsblæst over Havana Lindhardt & Ringhof