Fighter

Vis stort billede Tilføj
Fighter

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Den gamle, norske skibsreder Herman Nordahl bliver fundet død i sin lejlighed efter en brand. Ved obduktionen viser det sig, at hans ædlere dele er blevet tortureret på en måde, man kun ser i afrikanske diktaturstater. Ikke længe efter omkommer rederifamiliens præst under mystiske omstændigheder efter at være blevet set sammen med et barn, der er meldt savnet.

Tom Hartmann befinder sig på samme tid ombord på et af familien Nordahls skibe efter endt opgave i Den arabiske Golf. Men den fredelige skibsrejse ændrer sig brat, da en flok somaliske pirater under ledelse af en skikkelse ved navn Den Tildækkede kaprer olietankeren og omdirigerer den.

Under politiets efterforskning dukker der grusomme hemmeligheder og skjulte sammenhænge op i den ødelagte rederifamilie. Hustyrannen og patriarken holdt alle i et jerngreb, men hvilken forbindelse er der mellem den tilsyneladende bundløse familietragedie i Oslo, drabene, det forsvundne barn og skibskapringen i Golfen? Hvad er piraternes ærinde? Hvorfor har tankeren kurs mod Grækenland? Og hvilken betydning har Toms tilstedeværelse på skibet?

FIGHTER er tredje bog i Øystein Wiiks krimiserie om journalisten Tom Hartmann og politiefterforskeren Cathrine Price. De øvrige, TENOREN og SLAGTEREN, er ligeledes udkommet på dansk og kan læses selvstændigt.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Øystein Wiik
Sideantal: 472
Sprog: Dansk
Originalsprog: Norsk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: John Jensen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: People'Spress
Bredde: 166 mm
Højde: 237 mm
Dybde: 38 mm
Vægt: 813 g
Udgivelsesdato: 24 Feb 2015
Oplagsdato: 24 Feb 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771372366

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk