Fars pige

Vis stort billede
Fars pige

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

I Cape Town står en 6-årig pige og venter på, at hendes mor skal hente hende. En bil dukker ubemærket op, og væk er pigen.

Mistanken falder på hendes far, kommissær Riedwaan Faizal, som er chef for politiets bandeenhed i Cape Town. Han er desperat efter at komme i gang med eftersøgningen, men politiet mistænker ham for at være kidnapperen. Suspenderet fra politistyrken ser Faizal magtesløst til, idet eftersøgningen af hans datter indstilles. Han beder den undersøgende journalist Clare Hart om hjælp. Hendes brutale tv-dokumentar om Cape Towns forsvundne piger har gjort hende til en lokal berømthed. Clare har set, hvordan unge gangstere i Cape Towns ghettoer beviser deres værd ved at plage børn.

Clare ved at det bliver farligt og ulovligt at indlede en eftersøgning uden om politiet. Hun ved, at chancerne for, at barnet overlever, forværres for hvert minut, der går. Men hun ved også, at hun vil gøre hvad som helst for at hjælpe denne sønderknuste far, også selvom hun må risikere sit eget liv.

5 hjerter POLITIKEN "Denne sydafrikanske krimi var så spændende, at jeg fløj igennem den."

5 stjerner BERLINGSKE "’Fars pige’ er velskrevet og rystende realistisk underholdning."

5 stjerner ÅRHUS STIFTSTIDENDE

"Denne bog er spændende, velskrevet, absolut hårdkogt, men ikke mindst dragende fordi vi er så langt fra det krimimiljø, vi ellers er vant til." FYNS AMTS AVIS

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Margie Orford
Sideantal: 353
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Lindhardt Og Ringhof
Bredde: 153 mm
Højde: 225 mm
Dybde: 29 mm
Vægt: 645 g
Udgivelsesdato: 14 Jan 2015
Oplagsdato: 14 Jan 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788711337134

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Fars pige Lindhardt Og Ringhof