Fæstning Breslau

Vis stort billede
Fæstning Breslau

249,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Marts 1945. Bomberne falder over byen Breslau hvor det tyske naziregimes hær i krigens sidste måneder forskanser sig mod de indtrængende russiske tropper.
Alkohol og stoffer bordeller og brutal vold bestialske mord det er også ingredienserne i Fæstning Breslau - fjerde og muligvis sidste bind i Marek Krajewskis stemnings- og spændingsmættede krimiserie med kriminalkommissær Eberhard Mock i hovedrollen.
Ligesom den krigsramte og dekadente by Breslau er også Mock i stærkt forfald. På én gang skarpsindig politimand intellektuel humanist radikal kyniker kæderygende alkoholiker følsom ægtemand og barsk efterforsker. Nu som 62-årig slås han med alvorlige krigsskader og er blevet suspenderet fra tjenesten. Men da en kendt modstandsmands niece bliver fundet brutalt myrdet føler Mock sig kaldet til at træde i aktion og vælger at blive i det krigshærgede Breslau for at opklare de bizarre omstændigheder omkring mordet.
Marek Krajewski(f. 1966) er uddannet i klassisk litteratur og er lektor i latin ved Wroclaw Universitet. Fæstning Breslauer fjerde bog i hans prisvindende serie af detektivromaner med baggrund i byen Breslau i tiden mellem første og anden verdenskrig og inspektør Eberhard Mock i hovedrollen. Seriens tre første romaner: Døden i Breslau Kalendermordeneog Spøgelser i Breslauer alle udkommet på dansk.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Marek Krajewski
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Tiderne Skifter
Bredde: 140 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 20 mm
Vægt: 378 g
Udgivelsesdato: 15 May 2012
Oplagsdato: 15 May 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788779733756

Sprog

Dansk

Fæstning Breslau Tiderne Skifter