Europa blues

Vis stort billede
Europa blues

129,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

En kølig forårsmorgen gøres et makabert fund hos jærvene på Skansen, zoologisk have i Stockholm. En lille pige bliver skudt på vej hjem fra en fødselsdagsfest. Otte ikke helt almindelige østeuropæiske kvinder forsvinder sporløst fra en flygtningelejr. En 90-årig professor kører rundt og rundt i Stockholms undergrundsbane i selskab med døden. En mobiltelefon ringer i en afrevet hånd på et jernbanespor.
For kriminalkommissær Jan-Olov Hultin begynder tiden at opføre sig underligt. Der er noget i fortiden, der er i uorden. Rigskriminalpolitiets A-gruppe med Hultin i spidsen skal tage sig af disse højst forskelligartede hændelser, og langsomt breder efterforskningen sig ud over Europa og dybt ind i den europæiske sjæl og historie.
Europa Blueser fjerde bind i spændingsserien om A-gruppen – Rigskriminalpolitiets specialenhed for voldskriminalitet med internationale aspekter.
>>Pas på nattesøvnen!<<
- Politiken
>> Dahlsstilbeherskelse er suveræn, hans hold på plot og komposition er mesterlig, hans intellektuelle spændvidde er imponerende, og dertil kommer så et følsomt øre for det lyriske og det humoristiske.<<
- Jyllands-Posten
>>Årets bedste svenske politikrimi … simpelthen intelligent ramasjang.<<
- Berlingske Tidende
>> Arne Dahler blevet så sikker, indtrængende og mesterlig en fortæller, at hans læser vil være en lille smule forandret, når han vender den sidste af de 358 velskrevne, vellykkede og velsiddende sider i Europa blues.<<
- Jydske Vestkysten
Omslag ved Anders Timrén
Omslagsfoto ved Sara Arnald

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Arne Dahl
Sideantal: 358
Sprog: Dansk
Originalsprog: Svensk
Produktvariant: Paperback
Oversætter: Anders Johansen
Oplag: 1
Udgave: 4
Fotograf: Sara Arnald
Udgiver: Modtryk
Serie: serien om A-gruppen, bind 4
Udgivelsesdato: 12 Jan 2011
Oplagsdato: 12 Jan 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770535700

Sprog

Dansk