Et tysk rekviem

Vis stort billede
Et tysk rekviem

99,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Året er 1948 og Anden Verdenskrig er slut. Den flabede, hårdkogte privatdetektiv Bernhard Gunther er kommet helskindet gennem krigen. Og i det sønderbombede Berlin, hvor spændingerne mellem de vestlige stormagter og Sovjetunionen er voksende, forsøger Gunther at videreføre sin virksomhed som privatdetektiv. Han får til opgave at opklare et mord på en amerikansk officer i Wien, men opdager hurtigt, at han har stukket hænderne i en hvepserede, der summer af gamle nazispidser samt russiske og amerikanske agenter.
Et tysk rekviemer tredje bind i Philip Kerrs originale og stemningsfulde spændingsserie Berlin Noir.
Et hovedværk i moderne krimilitteratur. Det er morbid underholdning, alternativ historieskrivning og dyb pessimisme på sjældent højt plan.
Berlingske Tidende
Uden tvivl et af de mest engagerende og vellykkede forsøg på at bruge en velprøvet underholdningsgenre på provokerende og tankevækkende vis.
Jyllands-Posten
Den er spændingsfyldt, den oser af atmosfære, og den er befolket med personer, der hver på deres måde forsøger at tackle oplevelserne under krigen. Hvor er det dog storartet, at denne spændingsklassiker nu også foreligger i sin helhed på dansk.
Aktuel
Omslag ved Henrik Koitzsch

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Philip Kerr
Sideantal: 343
Sprog: Dansk
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Paperback
Oversætter: Ole Lindegård Henriksen
Oplag: 2
Udgave: 3
Udgiver: Modtryk
Serie: Berlin noir serien, 3 bind 3
Udgivelsesdato: 06 Sep 2007
Oplagsdato: 06 Sep 2007
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770530880

Sprog

Dansk