Et spørgsmål om penge

Vis stort billede
Et spørgsmål om penge

150,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Den Skaldede Detektiv vender tilbage i seriens femte bind, Et spørgsmål om penge , hvor en hovedrig playboy findes knivdræbt i sit entreprenørfirma, der er ved at blive renoveret. Det viser sig hurtigt, at morderen skal findes i den snævre kreds, der har nøgle til byggepladsen. Flere af dem – fra firmaets direktør og mellemlederne til de håndværkere, der står for arbejdet – har haft særdeles gode grunde til at slå Peter Münster-Smith ihjel.

Efterforskningen giver såvel Christianssund Politi som privatdetektiven Dan Sommerdahl indblik i en verden fyldt med kokain, dyre ure og masser af smukke kvinder. Skal motivet findes blandt den dødes damebekendtskaber, eller er det hele i virkeligheden ... et spørgsmål om penge?

Om forfatteren:

Anna Grue debuterede i 2005 med spændingsromanen Noget for noget , der indbragte hende Det danske Kriminalakademis diplom for fremragende debut. Året efter fulgte Det taler vi ikke om , og i 2007 udkom Dybt at falde , som er første bind i serien om Dan Sommerdahl. Bind to, tre og fire, Judaskysset, Kunsten at dø og Den skaldede detektiv , fulgte i 2008, 2009 og 2010. I januar 2011 udgav Anna Grue den anmelderroste novellesamling De andre.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Anna Grue
Sideantal: 424
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 4
Udgiver: Politikens Forlag
Udgivelsesdato: 07 Nov 2013
Oplagsdato: 07 Nov 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740014006

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Et spørgsmål om penge Politikens Forlag