Et nødvendigt offer

Vis stort billede
Et nødvendigt offer

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

”En sen aften for lidt over to år siden, dernede på den anden side af broen, på Christmas Møllers Plads, skete der noget, som betød, at han nu blev overvåget. Af Politiets Efterretningstjeneste. Det kunne næppe være andre. Men hvorfor? Han havde blot skrevet et par artikler, der var nyhedsmæssigt relevante, men ikke specielt sensationelle. Hvorfor interesserede PET sig for det?”

Da journalisten Elliot Boye begynder at grave i en gammel sag, hvor dansk politi anholdt to flyttemænd i den tro, at de var terrorister, opdager han, at han bliver overvåget døgnet rundt. Elliot, hvis tilværelse er endt i en blindgyde, beslutter sig for at sætte sine egne modtræk ind, og snart bliver han viklet ind i et livsfarligt spil, der gør ham til den jagede i jagten på sandheden. Men Elliot Boye nægter at stoppe, for sagen ripper op i noget, der bristede dybt i ham for længe siden.

ET NØDVENDIGT OFFER er en spændingsroman om sandhedens pris i en tid, hvor truslen om terror hænger over den frie verden. Historien har rod i virkelige begivenheder på dansk grund.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Finn Halfdan
Sideantal: 410
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: People'Spress
Bredde: 143 mm
Højde: 221 mm
Dybde: 35 mm
Vægt: 605 g
Udgivelsesdato: 06 May 2015
Oplagsdato: 06 May 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771594065

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Et nødvendigt offer People'Spress