Enhver lighed

Vis stort billede
Enhver lighed

129,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

“En yderst intelligent fortælling, som er perfekt konstrueret til at gøre læseren svimmel af uventede drejninger.” – New York Times
Enhver lighed er en dybt foruroligende, psykologisk spændingsroman. Fra det øjeblik Catherine Ravenscroft intetanen de smider sig på sin seng og begynder at læse romanen Den perfekte fremmede , ændrer hendes liv sig totalt. Med stor nøjagtighed afslører bogen nemlig hendes mørkeste hemmelighed. En hemmelighed hun troede, ingen andre kendte. Fortvivlet mærker hun, hvordan spørgsmålene hober sig op – hvem har skrevet bogen? Hvordan er den havnet på hendes natbord? Hvem står bag? Er det en udspekuleret hævn? Afpresning? Hun må erkende, at fortiden har indhentet hende. Hendes eneste håb er at løfte sløret for det, som skete den skæbnesvangre dag for mange år siden, selvom den frygtelige sandhed kan ødelægge både hende og hendes familie.
Enhver lighed er en roman om hemmeligheder, fortielser, hævnlyst, skyld og uskyld og om den høje pris vi betaler, når vi forsøger at skjule sandheden.

Enhver lighed er Renée Knights debut som forfatter. Hun har hidtil lavet tv-dokumentarer for BBC. Hun bor i London med sin mand og to børn.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Renee Knight
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Jon Asgeir
Originaltitel: Disclaimer
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: Forlaget Hr. Ferdinand
Bredde: 148 mm
Højde: 221 mm
Dybde: 24 mm
Vægt: 360 g
Udgivelsesdato: 01 Jun 2016
Oplagsdato: 01 Jun 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793323490

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Enhver lighed Forlaget Hr. Ferdinand