Enhver lighed

Vis stort billede
Enhver lighed

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

“en yderst intelligent fortælling, som er perfekt konstrueret til at gøre læseren svimmel af uventede drejninger.” – New York Times
Enhver ligheder en dybt foruroligende, psykologisk spændingsroman
Fra det øjeblik Catherine Ravenscroft intetanende smider sig på sin seng og begynder at læse romanen Den perfekte fremmede,ændrer hendes liv sig totalt. Det går op for hende, at bogen med detaljeret nøjagtighed afslører hendes mørkeste hemmelighed. En hemmelighed hun troede, ingen andre kendte.
Fortvivlet mærker hun, hvordan spørgsmålene hober sig op – hvem har skrevet bogen? Hvordan er den havnet på hendes natbord? Hvem står bag? Er det en udspekuleret hævn? Afpresning? Og hvorfor? Hun må erkende, at fortiden har indhentet hende, og hendes verden smuldrer. Hendes eneste håb er at løfte sløret for det, som skete den skæbnesvangre dag for mange år siden, selvom den grufulde sandhed kan ødelægge både hende og hendes familie.
Man suges ind af det twistede plot, som konstant overrasker. Ens dømmekraft udfordres af den nagende tvivl om fortællernes troværdighed. Enhver ligheder en roman om hemmeligheder, fortielser, hævnlyst, skyld og uskyld og om den høje pris vi betaler, når vi forsøger at skjule sandheden.
Enhver lighed er Renée Knights debut som forfatter. Hun har hidtil instrueret tv-dokumentarer for BBC. Hun bor i London med sin mand og to børn.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Renee Knight
Sideantal: 350
Sprog: Dansk
Originaltitel: Disclaimer
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Lotte Kirkeby Hansen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Forlaget Hr. Ferdinand
Bredde: 155 mm
Højde: 227 mm
Dybde: 35 mm
Vægt: 568 g
Udgivelsesdato: 02 Sep 2015
Oplagsdato: 02 Sep 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793166820

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Enhver lighed Forlaget Hr. Ferdinand