Englemagersken

Englemagersken Forstør

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Hvordan kan en hel familie forsvinde uden spor?
Det er påske på Valön, året er 1974 og etårige Ebba er alene. Hendes familie er væk, huset er tomt og kun et fint dækket frokostbord står tilbage – og så lille Ebba.
Hvad der egentlig skete med familien står hen i uvished, og gør det stadig den dag, Ebba som voksen vender tilbage til sit barndomshjem – skolen, som hendes far styrede med hård hånd. Med sig har hun manden Mårten og en stor sorg over den søn, de har mistet. Ebba og Mårten flytter ind i huset, der har stået tomt siden tragedien. De vil renovere det og drive et Bed and Breakfast. De er dårligt begyndt på projektet, før en brand bryder ud og bremser arbejdet.
Erica Falck hører om Ebbas tilbagevenden, om branden, og på ny vækkes hendes interesse for det gamle mysterium om Ebbas familie, der forsvandt. Hun vil tale med Ebba, høre hendes fortælling. Og så vil hun fortælle, hvad hun selv har fundet ud af om kvinderne i Ebbas slægt – en historie om hemmeligheder og tragiske skæbner.
Camilla Läckberg er Sveriges mest solgte forfatter og #36 i Europa. Hendes første to bøger, Isprinsessen og Prædikanten blev modtaget med begejstring blandt kritikerne og fandt hurtigt en stor læserskare. Det egentlige gennembrud kom med den tredje roman, Stenhuggeren, som blev nomineret til Sveriges bedste krimi. Sidenhen er succesen fortsat, bøgerne er solgt til 36 lande, har modtaget kritikerpriser og er indspillet som tv-serie. Nu venter en international filmatisering.
I hjemlandet er Englemagersken netop udkommet – trykt i et uhørt højt førsteoplag på en kvart million og strøget direkte ind som #1 på top ti-listen.
"Gys af høj kvalitet. Camilla Läckberg leverer igen en medrivende krimi, hvor nutidige forbrydelser forbindes til uhyrligheder fra fortiden."***** (5 stjerner)
- 24 timer
"..Camilla Läckberg kan sit krimiplot og formår at holde spændingen til det sidste."**** (4 stjerner)
- NORDJYSKE Stiftstidende

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Camilla Läckberg
Sideantal: 398
Sprog: Dansk
Originalsprog: Svensk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: People'Spress
Bredde: 165 mm
Højde: 234 mm
Dybde: 30 mm
Vægt: 715 g
Udgivelsesdato: 25 Mar 2012
Oplagsdato: 25 Mar 2012
Varefakta
Reference

b-9788771086119

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Englemagersken People'Spress