En skærsommernatsdrøm - kriminalroman

Vis stort billede Tilføj
En skærsommernatsdrøm - kriminalroman

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

På det seneste er der sket mange forandringer internt i Rigskriminalpolitiets specialenhed for voldskriminalitet med internationale aspekter, bedre kendt som A-gruppen: På chefposten har Kerstin Holm afløst Jan-Olov Hultin, to nye medlemmer er kommet til, Paul Hjelm er flyttet til Afdelingen for Interne Undersøgelser, og et par stykker er på orlov.
Nu er det snart midsommer og ferietid, så en vis ro burde indfinde sig. Men i stedet bliver det den mest intense uge i A-gruppens historie, hvor en byge af ejendommelige voldsforbrydelser skyller ind over Stockholm: En polsk sygeplejer-ske bliver øksemyrdet, en tv-programchef skudt efter premieren på en ny doku-soap, et planlagt ""æresdrab"" tager en uventet drejning, et lig driver i land og vender op og ned på alting. Og til sidst bliver det alt sammen meget personligt.
Handlingen i Arne Dahls sjette fritstående bog i serien om A-gruppen udspiller sig i løbet af én eneste hed og omtåget midsommeruge. Der er magisk erotik i luften, men også dødsensfarlig legesyge.
Omslag ved Henrik Koitzsch

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Arne Dahl
Sideantal: 372
Sprog: Dansk
Originalsprog: Svensk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Anders Johansen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Modtryk
Serie: Modtryks spændingsbøger., 6
Udgivelsesdato: 26 Oct 2004
Oplagsdato: 26 Oct 2004
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788773948811

Udgivelsesår

2004

Sprog

Dansk

En skærsommernatsdrøm - kriminalroman Modtryk