Edbryder PB

Vis stort billede
Edbryder PB

49,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Andet bind i serien om Halfdan og Winston
Der er gået et par måneder siden stormandsmødet i Oxford, og vikingekongen Knuds magt over England er tilsyneladende sikker, men netop kun tilsyneladende, da han ikke er ganske tryg ved sin ealdorman Leofwine i jarledømmet Mercia.
Skønt Halfdan højlydt mukker over at skulle tilbringe tiden i uvirksomhed, er Winston Tegner på sin side utilbøjelig til at forlade Alfildas bløde arme og gode mad, og han afviser et tilbud fra munkene i Peterburgh, der ønsker, han skal berige en bog om deres klosters grundlægger med sin kunst.
Alligevel får munkene deres vilje, da kongen beordrer sine to sporhunde ind i Mercia for at være hans øjne og ører og opsnappe, om Knuds mistanker til sin ealdorman er begrundede.
Undervejs gør de ophold i klostret i Brixworth, hvor de inddrages i opklaringen af mordet på en munk, der findes sværddræbt foran alteret med højre hånd hugget af.
Hvem er denne broder Godfrid egentlig, og hænger hans død sammen med Winstons og Halfdans opdrag? Eller skal løsningen findes i nedslagtningen af fyrretyve nordhumbriske stormænd to år tidligere?

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Martin Jensen
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Kristian Nordentoft
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: Klim
Bredde: 125 mm
Højde: 201 mm
Dybde: 17 mm
Vægt: 220 g
Udgivelsesdato: 13 Jun 2012
Oplagsdato: 13 Jun 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771290752

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk