Dyrlæger dør ved daggry . - -

Vis stort billede
Dyrlæger dør ved daggry . - -

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

DYRLÆGER

DØR VED

DAGGRY

Denne krimi er blevet sammenlignet med "Da Vinci-mysteriet" og "Dinosaurens fjer"

"Synet gav hende åndenød af ren og skær rædsel. Chokket ramte hende som en knytnæve i mellemgulvet og fik hende til at gispe høj­lydt efter vejret. Hun mærkede hun tabte et skridt, vaklede og måtte læne sig op ad væggen.

Det føltes, som om mørket blev tættere, lukkede sig om hende, og det eneste, Kath kunne se, var silhuetten.

Silhuetten af kroppen, der hang i kæderne. Armene var truk­ket op over hovedet, og den måde hovedet livløst lå ned til siden i en mærkelig vinkel overbeviste hende om, at personen derhenne var død. Hun måtte væk derfra, ud af sektionssalen, og det skulle være nu"

Mod deres vilje inddrages professor i speciel patologi på Den kgl. Veterinær- og Landbohøjskole, Thomas Cluster, og praktiserende dyrlæge Kath Sommer i en mordsag, hvor indtil flere dyrlæger myrdes på bestialsk vis. Sporene fører dem til Landbohøjskolen, den gamle dyrlægeskole på Frederiksberg, som viser sig at gemme på mange skumle - og farlige - hemmeligheder. Snart er Thomas Cluster og Kath Sommer de jagede, og de må indse, at for deres fjender er intet helligt - selv ikke dyrlægeeden.

En stor del af bogens handling udspiller sig på Landbohøjskolen på Frederiksberg, som er det eneste sted i landet, hvor man uddanner dyrlæger. Landbohøjskolen er nu en del af Københavns Universitet.

Denne bog er - af en konsulent på et af landets største forlag - blev sammenlignet med såvel "Da Vinci Mysteriet" som "Dinosaurens fjer".

"Dyrlæger dør ved daggry" byder på spænding fra start til slut, det er en krimi, som er svær at lægge fra sig før sidste side er vendt.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Anne Egede
Sideantal: 382
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Janus Renè Andersen
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Forlaget Bellis
Bredde: 146 mm
Højde: 222 mm
Dybde: 33 mm
Vægt: 623 g
Serie: -
Udgivelsesdato: 20 May 2015
Oplagsdato: 02 Nov 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788799728824

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Dyrlæger dør ved daggry . - - Forlaget Bellis