Dukkebarn PB NY

Vis stort billede
Dukkebarn PB NY

129,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Anden bog i Carin Gerhardsens populære og medrivende Hammerby-serie, der indledtes med Pandekagehuset. I Sverige er Carin Gerhardsen støt og roligt på vej op i førerfeltet af bestsellende krimidronninger.

Da treårige Hanna vågner, er hun helt alene i lejligheden. Hvor er hendes mor og far? Dagen efter finder den unge politibetjent Petra Westman endnu et efterladt barn. En lille baby i et buskads. Det mærkelige er, at ingen tilsyneladende savner børnene. Efterforskningen er dårligt begyndt, før en teenagepige bliver fundet død. Myrdet på en af Viking Lines færger. Petra, hendes chef Conny Sjöberg og resten af Hammarbypolitiet skal til bunds i de stockholmske familietragedier. Under afhøringerne af den døde piges forældre tyder det mere og mere på, at den yngste søster omgås dårligt selskab. Hun er ved at rode sig ud i noget, der måske kan kaste lys over efterforskningen, men har fatale konsekvenser.

”Mor, far og barn er en konstellation, der for det meste fungerer, men når det går galt, sker der gerne uoprettelig skade på børnene. Dukkebarn viser hvordan.”
- Weekendavisen

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Carin Gerhardsen
Sideantal: 340
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 3
Udgave: 3
Udgiver: Peoples Press
Bredde: 143 mm
Højde: 216 mm
Dybde: 24 mm
Vægt: 435 g
Udgivelsesdato: 24 Apr 2014
Oplagsdato: 07 Dec 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771590227

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk

Dukkebarn PB NY Peoples Press