Drengen i kufferten PB NY

Vis stort billede
Drengen i kufferten PB NY

129,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

I kufferten lå der en dreng. En nøgen, lyshåret dreng, lille og spinkel, vel højst fire år gammel. Chokket fik hende til at vælte tilbage mod containerens ru plasticflade. Hans knæ var bøjet helt op til brystet, han var foldet sammen som om han var en skjorte, ellers havde han vel ikke kunnet være der. Hans øjne var lukkede, og hans hud skinnede bleghvidt i skæret af lysstofrørene. Det var først da hun så hans læber skilles, ganske let, at det gik op for hende at han var levende.

Nina Borg er Røde Kors-sygeplejerske. Hun arbejder med flygtninge i Danmark, både over og under jorden, og hun er vant til nødsituationer og pludselige udkald. Hun lever en stor del af sit liv i en verden andre danskere sjældent ser, selv om den er lige omkring os hele tiden. Det er en verden hvor afpresning, menneskehandel, mishandling og unødvendig død er hverdag; en verden hvor børn forsvinder hver eneste dag uden at nogen stiller spørgsmål.

Men Nina er ikke god til at lukke øjnene. Da hun finder drengen i den brune kuffert, forsøger hun at finde ud af hvem han er, og hvor han kommer fra. Hun har bestemt sig for at det her barn ikke får lov til bare at forsvinde.

Det viser sig at være en livsfarlig beslutning.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Lene Kaaberbøl / Agnete Friis
Sideantal: 319
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 5
Udgiver: People'Spress
Bredde: 142 mm
Højde: 216 mm
Dybde: 24 mm
Vægt: 413 g
Serie: Nina Borg #1
Udgivelsesdato: 22 Mar 2012
Oplagsdato: 22 Mar 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771088281

Udgivelsesår

2008

Sprog

Dansk

Drengen i kufferten PB NY People'Spress