Drengen i kufferten - kriminalroman

Vis stort billede
Drengen i kufferten - kriminalroman

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

I kufferten lå der en dreng. En nøgen, lyshåret dreng, lille og spinkel, vel højst fire år gammel. Chokket fik hende til at vælte tilbage mod containerens ru plasticflade. Hans knæ var bøjet helt op til brystet, han var foldet sammen som om han var en skjorte, ellers havde han vel ikke kunnet være der. Hans øjne var lukkede, og hans hud skinnede bleghvidt i skæret af lysstofrørene. Det var først da hun så hans læber skilles, ganske let, at det gik op for hende at han var levende.
Nina Borg er Røde Kors-sygeplejerske. Hun arbejder med flygtninge i Danmark, både over og under jorden, og hun er vant til nødsituationer og pludselige udkald. Hun lever en stor del af sit liv i en verden andre danskere sjældent ser, selv om den er lige omkring os hele tiden. Det er en verden hvor afpresning, menneskehandel, mishandling og unødvendig død er hverdag; en verden hvor børn forsvinder hver eneste dag uden at nogen stiller spørgsmål.
Men Nina er ikke god til at lukke øjnene. Da hun finder drengen i den brune kuffert, forsøger hun at finde ud af hvem han er, og hvor han kommer fra. Hun har bestemt sig for at det her barn ikke får lov til bare at forsvinde.
Det viser sig at være en livsfarlig beslutning.

Kaaberbøl & Friis
er et nyt makkerpar i dansk kriminallitteratur. Lene Kaaberbøler mest kendt for at skrive børne- og ungdomsbøger, der er så sindsoprivende spændende at de kan få selv 13-årige drenge til at læse ( Skammerens datter, Katriona-serienog Skyggeporten). Agnete Friiser ud over at være forfatter også journalist

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Lene Kaaberbøl
Sideantal: 319
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: People'S Press
Bredde: 142 mm
Højde: 222 mm
Dybde: 27 mm
Vægt: 511 g
Serie: Nina Borg #1
Udgivelsesdato: 29 Oct 2008
Oplagsdato: 08 Mar 2010
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770554770

Udgivelsesår

2008

Sprog

Dansk

Drengen i kufferten - kriminalroman People'S Press