Dragen Sangeren Helten

Vis stort billede Tilføj
Dragen Sangeren Helten

149,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage
Dragen Sangeren Heltenog anden bog i serien Drengen og dæmonener begge solgt til det tyske forlag Egmont Lyx for et sekscifret beløb.

Weekendavisen:"Det ret komplekse komplot skiller (debutanten) Jens Østergaard sig fint fra, han skriver godt ... opklaringen gør læseren klogere på slaviske folkesagn".

Nordvestnyt 5 stjerner: "Skriver blændende i et flot og klart sprog ... det er simpelthen en god historie ... fortælleteknisk et mesterstykke".

Bogmagasinet: "Sproget er stramt og plottet interessant ... bogen er troværdig og ekstremt spændende".

Kultunaut: "Jens Østergaard har komponeret en særdeles velafbalanceret debutroman, som både har solide rødder i en velkendt krimiverden og emmer af forfatterens egen originalitet. Læseren efterlades med vaskeægte krimiblod på tanden, og et presserende spørgsmål: Hvornår kommer der mere fra Østergaards velskrivende hånd".
KrimiCirklen: "Det er en virkelig medrivende historie, der på en troværdig måde får plottet til at sidde lige i skabet. Det hele garneret med fine miljø- og persontegninger. Anbefales på det varmeste".
24 Timer: "Underholdende fortælling om mord og vanvid".

Dragen Sangeren Heltener en spændingsroman, der udspiller sig i nutidens København, men trækker stærke tråde til et gammelt, russisk heltedigt. Den er skrevet af debutanten Jens Østergaard.
En bleg og mishandlet pige falder om på gaden på Vesterbro i København. I en lejlighed i nærheden er en ung mand blevet myrdet med et primitivt, hjemmelavet spyd.
Thomas Nyland, en erfaren efterforsker ved Afdeling for Personfarlig Kriminalitet, bliver sat på sagen, men efterforskningen når knap nok at komme i gang, før drabsmanden igen dukker frem af natten – med store personlige følger for Thomas.
Samme nat mister den menneskesky forsker i slavisk folketro, Natalja Rudova, sin far under et indbrud. Fra hans arbejdsværelse forsvinder en fonografisk cylinder – en tidlig forgænger for grammofonpladen – med et ukendt indhold.
Hver for sig forsøger Thomas og Natalja at finde en mening med de brutale forbrydelser. En søgen, der leder dem gennem sexforbrydelser, dragemyter og heltedigte ind i en gal mands verden.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jens Østergaard
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Ec Edition
Bredde: 143 mm
Højde: 221 mm
Dybde: 20 mm
Vægt: 389 g
Udgivelsesdato: 23 Feb 2012
Oplagsdato: 29 Apr 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788791392597

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Dragen Sangeren Helten Ec Edition