Dræbende applaus

Vis stort billede
Dræbende applaus

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

En augustaften i 2009 står den verdensberømte James Medina på scenen i Operaen i Oslo. ’Tosca’ er på programmet, og det er en gigantisk begivenhed, at den store tenor synger rollen som Mario Cavaradossi. Publikum er begejstret, men i salen befinder der sig én, som sørger for, at Medinas karriere får en brutal og blodig afslutning. Drabet bliver optakten til en række voldsomme hændelser, som sender chokbølger gennem det internationale operamiljø. Dræbende applaus er skrevet af sangeren og skuespilleren Øystein Wiik, der bl.a. har arbejdet på Den Jyske Opera. En forrygende og hæsblæsende krimidebut fra en forfatter, som kender operaverdenen indefra.
"Den er en helt igennem enormt spændende historie om, hvordan det kan gå, når operaens aktører tramper på alt og alle for at vinde magt og berømmelse. Og penge." ****(4 stjerner) - Fyens Stiftstidende
"Dræbende applaus er en stort anlagt helaftens operakrimi, entusiastisk fortalt og med en overdådighed af dramatiske virkemidler."
***** (5 stjerner)- Jyllands-Posten
”I et superraffineret plot om operascenen i henholdsvis Oslo og Wien med indbildske sangere og deres forsmåede ’ofre’ bliver der pludselig begået det ene udspekulerede mord efter det andet. Operaskribenten Tom Hartmann bliver udpeget som morder og må bruge al sin kreativitet for at fælde den rigtige, med Wiens politi i hælene i et Dan Brownsk scenario.” – EEEEE
– ELLE
"Overdådig. Operakrimi med velplanlagte mord og fart over begivenhederne" ***** (5 stjerner)
- MetroXpress
”Wiik skriver godt, og han kan holde fast i en spændingskurve”... ”Dræbende applaus er hans debutroman – ”en debut, der lover godt, og den næste bog er allerede ude i Norge.”
- Weekendavisen

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Øystein Wiik
Sideantal: 300
Sprog: Dansk
Originalsprog: Norsk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: John Jensen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: People'Spress
Bredde: 164 mm
Højde: 236 mm
Dybde: 34 mm
Vægt: 810 g
Udgivelsesdato: 01 Mar 2012
Oplagsdato: 01 Mar 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771084993

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Dræbende applaus People'Spress