Dovenkrop

Vis stort billede Tilføj
Dovenkrop

349,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Fortiden har indhentet dem. Det har han også.
Ti dage efter Douglas Remfry er blevet løsladt fra fængslet, bliver han fundet død på et lurvet hotelværelse; hænderne er bundet, og han har en hætte over hovedet. Han var dømt for voldtægt, og nu er han selv blevet voldtaget. Nogen har vidst, at Remfry skulle løslades, og nogen har ment, at han ikke er blevet straffet tilstrækkeligt. Er det offeret, der har gjort Remfry til offer? Da en anden dømt voldtægtsforbryder findes myrdet efter samme modus operandi, bliver det hele mere kompliceret. Har nogen sat sig for at hævne sig på alle landets voldtægtsforbrydere?
Kriminalkommissær Tom Thorne har svært ved at have rigtig ondt af disse mordofre, og han har svært ved at mobilisere iver efter at finde gerningsmanden. Men efterhånden, som efterforskningen skrider frem, finder Thorne et offer, der er værd at kæmpe for, og han kaster sig for alvor ud i jagten.
Dovenkroper på én gang en traditionel og nyskabende thriller; den traditionelle krimis forcer i et avanceret plot tilsat sort humor og med en skødesløs, men entusiastisk hovedperson, den udskældte kriminalkommissær, Tom Thorne. Det er tredje bog i serien om kriminalkommissær Tom Thorne og den selvstændige efterfølger til Sov sødt (2004) og Bangebuks (2005).
Omslag ved Hege Dalsgaard.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Mark Billingham
Sideantal: 412
Sprog: Dansk
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Allan Hilton Andersen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Modtryk
Serie: Serien om Tom Thorne, 3. bind
Udgivelsesdato: 23 Mar 2006
Oplagsdato: 23 Mar 2006
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788773949849

Sprog

Dansk