Dommens dag

Vis stort billede
Dommens dag

99,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Andre bøger af forfatteren: Den tredje kvinde, Den udvalgte, Det sidste testamente, De retfærdige mænd

Dommens dag er en hæsblæsende spændingsroman, med udgangspunkt i begivenhederne under og efter 2. verdenskrig, Holocaust og de jødiske hævnere.

New York 2008. Tom Byrne er faldet i unåde siden sine dage som idealistisk ung advokat. Hans lidenskab for spil har kostet ham hjem, hustru og hæderlighed.

Så da han af FN bliver bedt om at påtage sig en moralsk tvivlsom opgave, tøver han ikke. En formodet selvmordsbomber, skudt og dræbt af sikkerhedsvagter, viser sig at være en harmløs gammel mand – og Tom får til opgave at lukke munden på familien.

Da den døde mands datter, Rebecca, røber, at hendes far ikke var helt så uskyldig, som han gav sig ud for at være, afsløres detaljer om et skjult broderskab, der i en verdensomspændende mission står bag hundredvis af uopklarede dødsfald.

Tom bliver stræbt efter livet og må nu afkode en hemmelighed, der har været begravet i over 60 år – den anden verdenskrigs sidste store hemmelighed.

Pressen skriver om Dommens dag:

”Solid thrillerunderholdning uden store litterærkalorier i form af overbevisende miljø og personer men masser af hæsblæsende vitaminer på spændingssiden …. Et fermt sammenskuret bæredygtigt plot med masser af spænding fra første side og en veldrejet overraskende slutning.” –Dansk BiblioteksCenter

”Mine bedste anbefalinger.” –Litteratursiden.dk

”Jonathan Freedland kobler fakta, mæsten-fakta og fiktion til underholdende thriller.” -Politiken

”En indviklet og spændende thirller med fin personskildring.” –KIWI Magazine

… THRILLERENS MESTER!!!” -Krimi-Cirklen

Jonathan Freedland, (tidligere Sam Bourne) , er født 1967. Efter politikog økonomistudier i Oxford, arbejdede Freedland som reporter for Washington Post og Newsweek. Han er i dag redaktør og klummeskribent på The Guardian i London og leder en udsendelse på BBC, radio 4.

I næsten to årtier har han dækket konflikten i Mellemøsten, og i 2002 ledede han et tredages dialogmøde mellem israelere og palæstinensere sponsoreret af The Guardian. Deltagerne i dette møde indgik senere Geneveaftalen i 2003.

Ved BBC’s årlige ”What the Papers Say”-prisuddeling i 2002 blev Jonathan Freedland udnævnt til årets klummeskriver. Dette er hans femte thriller på dansk; hans første – De retfærdige mænd – lå nummer ét på bestsellerlisten i Storbritannien og er oversat til 29 sprog. Han bor i London sammen med sin hustru og deres to børn.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jonathan Freedland
Sideantal: 368
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: Henrik Koitzsch
Omslagsgrafiker: Jentas
Originaltitel: The Final Reckoning
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Paperback
Oversætter: Anne Mette Poulsen
Oplag: 1
Udgave: 4
Udgiver: Jentas
Bredde: 141 mm
Højde: 221 mm
Dybde: 27 mm
Vægt: 415 g
Udgivelsesdato: 09 Mar 2016
Oplagsdato: 09 Mar 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788776776398

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk