Dødsmesse

Vis stort billede
Dødsmesse

129,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Intetanende går Pauls Hjelms eks-kone ind i en bank i Stockholm for at klare et par ærinder. Det er optakten til et besynderligt hændelsesforløb, der består af et voldsomt gidseldrama, et mystisk skrivebord fra 1700-tallet og et antal fossiler og leder direkte ind i en af 2. Verdenskrigs centrale begivenheder og de dønninger, den sender videre til Den Kolde Krig. Alting sker, fordi en enkelt mand vil ændre fortiden.
Paul Hjelm, Kerstin Holm, Arto Söderstedt og de andre fra Rigskriminalpolitiets spe­cial­enhed for voldskriminalitet med internationale aspekter står til at begynde med over for en gåde, der er lige så håndgribelig som flygtig: Hvad er det, der ikke stemmer ved det gidseldrama i banken?
Dødsmesse, syvende bind i Arne Dahlsmesterlige spændingsserie om A-gruppen, dykker dybt ned i det 20. århundredes allermørkeste hjørner.
>>Hvis du kun læser én krimi om året, så vælg en Dahl-krimi.<<
- Alt for Damerne
>> Dahler garant for god, stærk, intelligent samtidskrimi, der kombinerer bittert klarsyn med vemodig eftertænksomhed. Klasse!<<
- Nordjyske Stiftstidende
>>Det er vanskeligt at tro, at den i forvejen skyhøje kvalitet hos Dahl/Arnaldkan forbedres. Men det er ikke desto mindre tilfældet.<<
- Jyllands-Posten
Omslag ved Anders Timrén
Omslagsfoto ved Getty Images

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Arne Dahl
Sideantal: 386
Sprog: Dansk
Originalsprog: Svensk
Produktvariant: Paperback
Oversætter: Anders Johansen
Oplag: 1
Udgave: 4
Fotograf: Sara Arnald
Udgiver: Modtryk
Serie: serien om A-gruppen, 7. bind
Udgivelsesdato: 12 Jan 2011
Oplagsdato: 12 Jan 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770535748

Sprog

Dansk