Dødsenglen

Vis stort billede
Dødsenglen

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage
Dødsenglen – et flere hundrede år gammelt, værdifuldt ikon – har været i den stenrige familie Sachs-Smiths eje i generationer, men altid som en velbevaret hemmelighed, men en dag er det pludselig forsvundet. Bedre bliver det ikke, da politiet meddeler, at morens dødsfald nogle måneder forinden ikke var selvmord – nærmere undersøgelser har vist, at hun blev dræbt.

Samtidig er Louise Rick fra Drabsafdelingen på Københavns Politigård blevet involveret i en sag om en kvinde, der er sporløst forsvundet under en rejse til Solkysten. Og da en kendt filminstruktør kort efter forsvinder på samme måde, er hun ikke længere i tvivl: De er blevet bortført eller dræbt.

Men under forsøget på at efterforske, hvad der er blevet af de forsvundne kvinder, viser det sig til Louises overraskelse, at de to sager er forbundet, og at sandheden om den ene afslører sandheden om den anden.

En femikrimi, der ikke skuffer, men byder på god underholdning, vedkommende personbeskrivelser, et dejligt kompliceret plot og en spænding, der er vedholdende uden at være åndeløs.
- Lektørudtalelse - Jytte Kjær Schou

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Sara Blædel
Sideantal: 307
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 6
Udgave: 1
Udgiver: People´S Press
Bredde: 142 mm
Højde: 221 mm
Dybde: 28 mm
Vægt: 469 g
Udgivelsesdato: 06 Dec 2010
Oplagsdato: 30 May 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770559935

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk

Dødsenglen People´S Press