Døden venter

Vis stort billede
Døden venter

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
The dead will teller sjette bog i Castillos amishserie med den tidligere amishpige, nu politichef, Kate Burkholder som hovedperson.
Linda Castillo har nu fået fat i de danske læsere – med god grund. Hun er en krimiforfatter på niveau med Karin Slaughter. Når folk kommer i gang, er de vilde med hende, og det at hendes krimier giver et tankevækkende indblik i det lukkede amishsamfund, bidrager med et ekstra twist.
Alle i Painters Mill ved, at det spøger ved den forladte Hochstetler-gård. Spøgelseshistorierne kender alle, men ingen ved, hvad der egentlig skete den forfærdelige nat for 35 år siden, hvor en amish-far og hans fire børn omkom – og hans unge kone forsvandt sporløst.
Da politichef Kate Burkholder bliver tilkaldt til et dødsfald, der umiddelbart ser ud som et selvmord – en mand findes hængt fra loftet i sin lade – peger beviserne hurtigt på, at der snarere er tale om et mord. Kate begynder at følge et svagt spor, som trækker hende i retning af den tragiske hændelse for 35 år siden.
På privatfronten er Kate flyttet sammen med politiefterforsker John Tomasetti, og for første gang i lang tid er hun lykkelig. Deres nufundne lykke slås i stykker, da en af de mænd, der var ansvarlig for mordet på Tomasettis familie fire år tidligere, frifindes.
Da endnu en mand findes død, opdager Kate en forbindelse, som sender efterforskningen i en retning ingen havde kunnet forudse, og som afslører en skræmmende sandhed, der strækker sig langt tilbage i tiden, og som rammer dybt ind i kernen af Painters Mill.
“Det er effektivt, foruroligende og troværdigt. Kort sagt leverer Castillo glimrende underholdning.” – Politiken

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Linda Castillo
Sideantal: 407
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Jon Asgeir
Originaltitel: The Dead Will Tell
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Henrik Enemark
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Forlaget Hr. Ferdinand
Bredde: 155 mm
Højde: 227 mm
Dybde: 31 mm
Vægt: 588 g
Serie: Kate Burkholder Amish-krimi 6
Udgivelsesdato: 23 Sep 2015
Oplagsdato: 23 Sep 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793166943

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Døden venter Forlaget Hr. Ferdinand