Dødelig hensigt

Vis stort billede
Dødelig hensigt

150,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Den skånselsløse narkohandler Alexander Fitzpatrick er en af den vestlige verdens mest eftersøgte mænd, men i ti år har ingen hørt fra ham. Er han død, eller forsøger han bare at give det indtryk?
Da en af Anna Travis’ tidligere kolleger bliver skudt ned i en narkorelateret sag, bliver hun tilknyttet efterforskningen. Hun er endnu ikke kommet sig helt efter bruddet med James Langton, men er glad for at den nye sag kan få hende til at tænke på noget. Men efterhånden som flere lig kommer til, er Anna og Langton nødt til at lægge deres personlige forhold til side for at forsøge at finde en af de frækkeste forbrydere de har mødt.
Lynda La Plante er en af den engelsksprogede krimilitteraturs mest populære forfattere. Hun står bag adskillige bøger som er filmatiseret, som fx Mistænkt (Prime Suspect) og Måske skyldig (Trial and Retribution). Dødelig hensigt er fjerde selvstændige bind i serien om den unge kriminalassistent Anna Travis.
”Hendes bøger går under huden på dig, lige fra første sætning… Du bliver fanget i det kendte La Plante-greb, der gås ikke på kompromis… dynamisk læsning.”
- Barry Forshaw, Daily Express

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Lynda La Plante
Sideantal: 640
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Steffen Rayburn-Maarup
Originaltitel: Deadly Intent
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hardback
Oversætter: Lars Zacho Maarup
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Loxodonta
Serie: En Anna Travis-krimi
Udgivelsesdato: 08 Mar 2012
Oplagsdato: 08 Mar 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792849007

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Dødelig hensigt Loxodonta