Dødelig alvor (læger uden grænser)

Vis stort billede
Dødelig alvor (læger uden grænser)

75,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

I juni 2011 udgav vi krimiantologien Liv for liv til fordel for Dansk Flygtningehjælp, hvortil syv danske forfattere fra Politikens Forlag leverede kriminoveller. Salget af Liv for liv er gået over al forventning og er pr. dags dato solgt i ikke mindre end 33.374 eksemplarer. Den samlede donation fra forfattere, forlag og salgsled er nu oppe på næsten 367.000 kr., som er gået til et projekt i Congo.

Juni 2012 udgiver vi Dødelig alvor til fordel for Læger uden grænser. Muligheden for at støtte Læger uden Grænser skal, som i vores tidligere projekt med Dansk Flygtningehjælp, igen findes ved at forfattere, forlag og salgskanaler giver en del af hver deres fortjeneste, men denne gang vil vi også sigte mod at få trykkeri, oversættere og grafiker til at donere.

Dødelig alvor er en spændingsantologi med historier skrevet af forskellige Skandinaviske krimiforfattere. Forfatterne har fået frie hænder i skriveprocessen, og det har givet ni meget forskellige spændingshistorier. Ingen af novellerne har været udgivet før i Danmark.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Sara Blædel m.fl.
Sideantal: 338
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Politikens Forlag
Udgivelsesdato: 25 Jun 2012
Oplagsdato: 25 Jun 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740003789

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Dødelig alvor (læger uden grænser) Politikens Forlag