Dødelandet

Vis stort billede Tilføj
Dødelandet

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Liget af en teenagepige, der er løbet hjemmefra, bliver fundet i en udstillingsmontre i den nordlige, farlige del af Philadelphia, kaldet DØDELANDET, og makkerparret Jessica Balzano og Kevin Byrne bliver kastet ud i sagen. En mystisk telefonopringning bringer dem på sporet af et nyt offer: I et øde hus ligger ligdelene af en ung, parteret pige anbragt i tre bokse.

Men det stopper ikke dér, flere lig dukker op, og billedet af en usædvanlig perverteret seriemorder i færd med at udføre sit eget blodige show begynder at tage form. Hvor længe bliver han ved? Hvor mange tricks har han oppe i ærmet? Og hvor mange hemmeligheder rummer den store, gamle villa med de dybe kældre i udkanten af byen?

Sagen mod den uhyggelige illusionist bliver en besættelse for Jessica og Byrne, efterhånden som ligene af morderens såkaldt ”yndige assistenter” begynder at hobe sig op.

DØDELANDET er fjerde bog i Richard Montanaris succesfulde detektivserie om Balzano/Byrne og drabsafdelingen i Philadelphia. Tidligere er udkommet ROSENKRANSMORDENE, SKUESPILLEREN og RAVNEMODEREN.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Richard Montanari
Sideantal: 450
Sprog: Dansk
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: People'Spress
Bredde: 168 mm
Højde: 238 mm
Dybde: 38 mm
Vægt: 817 g
Udgivelsesdato: 22 May 2013
Oplagsdato: 22 May 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771375329

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk