Død kvinde svarer ikke

Vis stort billede
Død kvinde svarer ikke

124,94 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage
DØD KVINDE SVARER IKKE
Elsa de Charmoy var en farlig kvinde, da hun var i live. Nu er hun død, skudt med en pistol købt af Martin, hendes tidligere elsker. I et fængsel i Amsterdam sværger Martin imidlertid på, at det er år siden, han sidst så Elsa, men inspektør Van der Valk er ikke helt af samme over-bevisning. Langsomt plukker han detaljerne fra hinan-den, og mens Van der Valks grublerier sagtens kan fru-strere hans mere handlingsprægede kolleger, giver de uundgåeligt en overraskende løsning.
Nicolas Freeling, engelsk kriminalforfatter; født under navnet Nicolas Davidson (1927-2003). Freeling skrev over 40 bøger, hovedparten krimier og detektivromaner – og kogebøger. Hans mest kendte krimiserie er den om inspektør Van der Valk i Amsterdam, som blev filmatiseret til BBC i 1970’erne og fik en revival i 1990’erne.
Freeling blev født i London, men rejste meget. Han døde i sit hjem vest for Strassbourg i Frankrig, hvor han tilbragte meget af sit senere liv. Han var militærmand og levede senere bl.a. af catering og som kok. Lidt kuriøst er det, hvordan hans forfattergerning fandt sin start: Han begyndte at skrive under en tre ugers fængselsstraf, som han blev idømt for at stjæle et stykke kalvesteg med hjem fra den restaurant, han arbejdede på – skønt det dog var almindelig praksis i restaurantbranchen, at de ansatte på denne måde hjemtog frynsegoder. En imponerende forfattergerning kom der dog ud af denne spæde start på en forbryderisk løbebane!

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Nicolas Freeling
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Silvana Nikolic
Originaltitel: Love in Amsterdam
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Elise Norsbo
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Rosenkilde & Bahnhof
Bredde: 140 mm
Højde: 210 mm
Serie: En Van der Valk-krimi
Udgivelsesdato: 01 Nov 2015
Oplagsdato: 01 Nov 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771740875

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Død kvinde svarer ikke Rosenkilde & Bahnhof