Djævlens ansigt

Vis stort billede Tilføj
Djævlens ansigt

150,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Han er en helt almindelig mand. Tror du. Men det kan koste dig livet, hvis du ser hans sande ansigt. Det forkullede lig af en kvinde bliver fundet i en afbrændt bil i København og til alles gru viser det sig, at kvinden ikke var død, da bilen brød i brand.

Drabsefterforskningen sender psykologen og profileringseksperten Katrine Wraa ud på en sag, sammen med makkeren Jens Høgh, hvor hun møder kreative gangstere, mennesker der vil gøre alt for at skjule fortiden og parallelverdener med deres helt egne regler og logik. Katrine Wraa får i sit private liv en meget overraskende viden, der kommer til at vende op og ned på hendes liv.

DJÆVLENS ANSIGT er anden bog i en serie med profileringseksperten Katrine Wraa. Første bog, SKRIG UNDER VAND, der vandt Politikens Store Krimikonkurrence, udkom i 2010 og blev med over 70.000 solgte eksemplarer en af årets bedst sælgende bøger.

Skrig under vand er solgt til udgivelse i Norge, Tyskland, Holland og Polen.

JEANETTE ØBRO er uddannet jordemoder og senere kommunikationsuddannet. Hun har arbejdet som konsulent og projektleder og er i dag fuldtidsforfatter.

OLE TORNBJERG har læst kommunikation og er uddannet filmproducer. Han har i mange år arbejdet som instruktør, producer og producent i tv- og filmbranchen. Han er i dag fuldtidsforfatter. Parret er gift, har tre børn og bor i Hillerød.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Øbro / Tornbjerg
Sideantal: 520
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 4
Udgiver: Politikens Forlag
Bredde: 150 mm
Højde: 225 mm
Dybde: 40 mm
Vægt: 778 g
Serie: Bind 2
Udgivelsesdato: 07 Nov 2013
Oplagsdato: 07 Nov 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740013542

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Djævlens ansigt Politikens Forlag