Dine øjne tåler ikke synet

Vis stort billede Tilføj
Dine øjne tåler ikke synet

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

I en fjern fremtid er Europa efter en lang, udmarvende krig et affolketkontinent med få samfund, der lider under hungersnød og styres med hård hånd afreligiøse fundamentaliser. Danmark var en af taberne i krigen, og det tidligereså grønne, kølige og frodige ørige er nu en gold ørken.

I sin hjemby i Vestjylland har Morten Jensen hørt om en enklave ved navnParis, der stadig holder fast i en samfundsorden, der minder om 2000-talletscivilisation. Han sætter sig for at drage igennem ødemarken til den tidligereså storslåede stad nede i Europa. Undervejs får han følgeskab af en mystiskkvinde og en slavedreng. Det bliver en lang og farefuld færd med en uudgrundeligog angivelig uvurderlig last i et sølvskrin.

Paris. Religiøsfanatisme. Lyder det lidtfor bekendt? Måske, men "Dine øjne tålerikke synet " er først og fremmest en dystopisk fremtidsfortælling, hvor allemidler tages i brug for at overleve under meget barske vilkår.

Preben Haarup, født i 1967,bor i København, er uddannet journalist, arbejder hos Haase Forlag og er forfattertil romanerne ”Made in Cuba”, ”Somas og Thomas” og ”Laudrup af Kosova”.

Mere info om forfatteren og tidligere udgivelser: prebenhaarup.dk

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Preben Haarup
Sideantal: 344
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Lars Bering Haarup
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Forlaget Fahrenheit
Bredde: 146 mm
Højde: 235 mm
Dybde: 27 mm
Vægt: 618 g
Udgivelsesdato: 17 Feb 2016
Oplagsdato: 17 Feb 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771760347

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

Dine øjne tåler ikke synet Forlaget Fahrenheit