Diamanthandleren

Vis stort billede
Diamanthandleren

249,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

En eventyrlig spændingsroman fra diamantområdet i Afrika. Zaïre befinder sig en højspændt situation i begyndelsen af 1970'erne. Den unge og eventyrlystne danske forretningsmand Dan Borre får som nyansat chef for et engelsk diamantfirma i den nordøstlige del af landet til hovedopgave at standse det tiltagende smugleri af smykkediamanter fra området.
Jobbet er farefuldt i et uropræget område af Afrika, hvor den politiske situation er lige så eksplosiv som de kraftfulde vulkaner i det barske trekantområde mellem Zaïre, Uganda og Rwanda.
Korruption, etniske spændinger og de stærkes lov sætter dagsordenen, men menneskelige værdier, følelser og kærlighedseventyr er med til at give dagligdagen mening og giver udfordringerne et ekstra perspektiv. Fortællingen om Diamanthandleren indeholder masser af ægte spænding og eventyr.
Forfatteren Jan Larsontager læseren med rundt i det centrale Afrika, som han selv kender ganske godt fra sin tid som direktør for ØK i området. Derfor er bogen også en synsvinkel på vilkår, skæbne og udfordring for det afrikanske kontinent.
'Flyet blev støt ved med at vinde højde, og der manglede ikke mange meter, før de ville være fri af bjergskråningen. Men Grég vidste, at de havde haft al for lav hastighed, da de var inde i slugten. 'Fandens!', råbte han, og pludselig gik alt så stærkt.'
'Chokket var øjeblikkeligt, og det havde nær slået mig omkuld. Men i stedet blev jeg stående som forstenet. Da jeg så hende, var det som et termisk udbrud, der på uforklarlig vis brusede gennem min krop. Hun var en bedårende skønhed, den ypperste skabning, man kunne forestille sig.'

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jan Larson
Sideantal: 295
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Siesta
Bredde: 150 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 28 mm
Vægt: 585 g
Udgivelsesdato: 10 Jan 2008
Oplagsdato: 10 Jan 2008
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788791822605

Udgivelsesår

2008

Sprog

Dansk