Dette dødens legeme

Vis stort billede
Dette dødens legeme

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Thomas Lynleys langvarige orlov efter mordet på hans kone får nu en ende. Scotland Yard har brug for ham. De er kørt fast i sagen om mordet på en ung kvinde, der er fundet dræbt på en afsidesliggende kirkegård i London. Lynleys gamlehold har fået ny chef, og hendes benhårde ledelsesstil går alle – ikke mindst Barbara Havers – på nerverne. Mens Lynley arbejder i London, følger hans kolleger Havers og Winston Nkata sporene til den dræbte kvindes tidligere hjem i New Forest, hvor de snart får fornemmelsen af, at der lurer mere end én uhyggelig hemmelighed mellem træerne.

DETTE DØDENS LEGEME er en psykologisk spændingsroman med et mangesidet plot, der fængsler læseren til sidste side. Bogen er en del af Elizabeth Georges populære serie om den adelige vicekriminalkommissær Thomas Lynley og hans kolleger ved Scotland Yard .

"Ønsker man hele pakken: Fordybelse, en langsomt fremadskridende handling, socialt engagement, historisk baggrund og et grundigt beskrevet politiarbejde, så er Elizabeth George en af de helt store forfattere indenfor genren.

Alt andet lige må man imponeres over en medrivende og psykologisk, velfungerende historie, hvis puslespilagtige handling er så fermt og snedigt komponeret, at læseren først til sidst får serveret den endelige løsning." - Litteratursiden.dk

"Hendes evner til at holde styr på en indviklet handling er uovertruffen" - Lektørudtalelse

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Elizabeth George
Sideantal: 700
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Anne Kragelund
Originaltitel: This body of death
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Birgitte Brix
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Modtryk
Bredde: 151 mm
Højde: 222 mm
Dybde: 53 mm
Vægt: 1171 g
Serie: Lynleyserien, 16. bind
Udgivelsesdato: 19 Apr 2012
Oplagsdato: 19 Apr 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770537575

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Dette dødens legeme Modtryk