Det tredje testamente

Vis stort billede Tilføj
Det tredje testamente

269,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Verden over begynder folk at se ting, som ikke er der, og som ikke kaneksistere. Visioner, begivenheder fra fortiden, der udspiller sig i nutiden.Til at begynde med er uregelmæssighederne ikke så bemærkelsesværdige: Ting, derer tidsmæssigt fejlplaceret, og som opfanges i udkanten af synsfeltet; glimt affamilie og venner, der for længst er døde. Men som tiden går, bliver visionernemere vedholdende, mere udbredte. Mere skræmmende.


På MIT laboratorierne har bogens hovedperson psykiaterenJohn Macbeth arbejdet på eller rettere sammen med verdens mest avancerede modelaf den menneskelige hjerne. Han har base i København, på Niels BohrInstituttet, men i nært samarbejde med MIT.

Da Macbeth er hjemme i Boston for bl.a. at besøge sin bror,tager besynderlighederne til i omfang. Boston rammes af et voldsomt jordskælv,som imidlertid ikke efterlader nogen fysiske spor, men bringer Macbeth ibegivenhedernes centrum.

Er der en virus, der ligger til grund for de mærkeligeoplevelser, eller er det guddommelige visioner …? Det mener den kvindeligeamerikanske præsident - ? Samtidig bliver der ved med at dukke referencer op pånettet til en mystisk forfatter, der måske slet ikke eksisterer.

Bogen voldsomme handling kulminerer i København, hvorMacbeth befinder sig i et kapløb med tiden for at afdække fænomenerne.

Dettredje testamente er en apokalyptisk thriller. Den handler om virkelighedensnatur og hvordan den opfattes af vores skrøbelige bevidsthed.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Craig Russell
Sprog: Dansk
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Ole Lindegaard
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Hovedland
Udgivelsesdato: 03 Mar 2016
Oplagsdato: 03 Mar 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770705196

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

Det tredje testamente Hovedland