Det forsvundne bibliotek

Vis stort billede
Det forsvundne bibliotek

199,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

I 2006 var den danske computerspecialist, Anders Kloder, en del af en hemmelig ekspedition i Marianergraven, hvor CIA havde fundet en mystisk stentavle. Det lykkedes for Kloder at afkode de ukendte inskriptioner, og man fandt noget i dybet. En hemmelighed, der viste sig at få katastrofale konsekvenser for mandskabet og missionen. Kloder blev smidt på porten – den fejlslagne mission krævede sin syndebuk.


Syv år senere modtager den bitre og livstrætte Kloder et uventet besøg under en ferie på Cuba. CIA er tilbage og beder ham atter om hjælp. De har gjort en ny opdagelse – denne gang i Mellemøsten.
Tynget af de mange spørgsmål han aldrig fik svar på – og med løftet om fuld indsigt i mysteriet og hemmeligheden, der mere og mere tyder på at have noget at gøre med fundet i Marianergraven – ser han ikke andet valg end at stige om bord på privatflyet og rejse med til ørkenen.
Her indledes en storstilet skattejagt, der kommer til at føre Kloder vidt omkring – lige fra London til Istanbul og videre ind i den dybeste regnskov. Snart opdager han, at han ikke er den eneste, der er på jagt efter Det Forsvundne Bibliotek.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Steffen Nohr
Sideantal: 338
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Boglayout.dk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Forlaget Valeta
Bredde: 144 mm
Højde: 215 mm
Dybde: 24 mm
Vægt: 433 g
Udgivelsesdato: 29 Sep 2014
Oplagsdato: 29 Sep 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771570434

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

Det forsvundne bibliotek Forlaget Valeta