Det fjerde offer PB

Vis stort billede
Det fjerde offer PB

149,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Det er vindstille og varmt den sommermorgen, da tre gerningsmænd begår væbnet røveri mod en pengetransport i et ellers idyllisk kvarter på Gotlands vestkyst. Røverne flygter på motorcykler mod en forladt ødegård, men da politiet finder skjulestedet, er røverne flygtet. De har efterladt sig to spor: en sportstaske med ødelagte pengesedler og liget af en mand med halsen skåret over.

Anders Knutas fra det lokale politi leder efterforskningen. Personligt kæmper han for sit smuldrende ægteskab og forsøger at holde snor i sine forbudte følelser for kollegaen Karin Jacobsson. Karin plages af skyldfølelse over for den datter, hun forlod efter fødslen og først nu er ved at lære at kende. I fællesskab skal de to opklare sagen om røverne og drabet.

Hvad er røvernes historie egentlig? Er de involveret i drabet? Og hvad betyder de tre initialer JTD, der er tatoveret på den dræbtes arm? Mens sporene leder Knutas og Karin femten år tilbage i tiden til en tragisk historie om et barn, er morderen i hælene på sit næste offer. Og han ved noget, de ikke ved.Det fjerde offer handler om sammenhold, svigt og relationen mellem børn og voksne. Romanen er Mari Jungstedts niende fritstående krimi i serien om politiinspektør Anders Knutas, kollegaen Karin Jacobsson og journalisten Johan Berg.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Mari Jungstedt
Sideantal: 320
Sprog: Dansk
Originalsprog: Svensk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 2
Udgave: 2
Udgiver: People'Spress
Bredde: 139 mm
Højde: 216 mm
Dybde: 24 mm
Vægt: 353 g
Udgivelsesdato: 09 Apr 2015
Oplagsdato: 10 May 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771594911

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Det fjerde offer PB People'Spress